Butikker - tøj

Viola Sky

Viola Sky er feminint lingeri, undertøj, nattøj og badetøj designet af den danske lingeridesigner Sonja Wolffbrandt Christensen. Med passion og kærlighed til lingeri er alle produkter kreeret med hensyn og respekt til kvindens figur.

Butikker - tøj

Madam My

For os er det vigtigt at have et stort udvalg – der rammer bredt – både på pris og look. Stilen i Madam My er meget blandet, og vi syntes selv, at vi plukker det bedste fra alle de kollektioner vi ser, så vi i Madam My kan sammensætte vores helt eget udtryk.

Butikker - indretning/interiør

FormCPH

formcph kombinerer som noget ganske unikt rådgivning, tegnestue, showroom og salg i ét på Frederiksberg Allé og bringer på den måde vores arbejde som indretningsarkitekter og designere i øjenhøjde med kunderne.

Butikker - blomster

La Grande Fleur

La Grande Fleur er dybt engageret i kvalitet og stræber efter at skabe hver buket som et mesterværk. Med mere end 45 års familietradition ledes butikken i dag af Stina, som har en 18-årig erfaring inden for blomster. 

Butikker

Pak og Send

Pak og send sender post og expresspakker til hele verden med de mest anerkendte selskaber. Alle Pak og Send butikker har pakkeværksteder og tilbyder pakkeservice til private og erhverv. Hos Pak og send kan du få din egen private pakkebox som samler trådene og giver overblik over dine indgående og udgående pakker.

Service