Om Virksomhedsguiden

Frederiksberg Virksomhedsguide

Frederiksberg Virksomhedsguide samler og introducerer det lokale erhvervsliv i Frederiksberg Kommune. Vores mål er at øge synligheden for virksomhederne og sikre, at både enkeltpersoner og erhvervsvirksomheder bliver opmærksomme på de deltagerne i denne Virksomhedsguide.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre mere om Virksomhedsguiden

Tristan Gudberg

Erhvervskonsulent
Certificering vækshjuler

Email: tristan@frberhverv.dk

Telefon: 2565 3992

Christian Jensen

Formand for Frederiksberg Erhverv
Ejer af Courier Copenhagen

Email: cj@couriercopenhagen.dk

Telefon: 22712 4263

Medlemsskab og annoncer

Medlemsskab og annoncer

Bliv medlem og køb en annonce ved at sende email til:

tristan@frberhverv.dk

Eller udfyld en formular her

Priser på medlemskab og annoncer

Priser

Basic medlemsskab – 4700 dkr.
Ekslusiv medlemsskab – 3900 dkr.

Annonce:

Basic medlemsskab – 9400 dkr.
Ekslusiv medlemsskab – 7800 dkr

Om Frederiksberg Virksomhedsguide

Find virksomheder på Frederiksberg

Frederiksbergs virksomheder befinder sig i hjertet af storbyen København. Det er en unik placering for netop den type virksomheder som findes på Frederiksberg.
Frederiksberg består fortrinsvis af SMV virksomheder inden for: håndværk- IT, kommunikation, virksomhedsadministration, service og sundhedsvirksomheder. Hertil kommer detailhandlen som med sine mere end 500 butikker er et unikt handelscentrum som skaber byens liv rundt i de mange handelsgader.

Her kan kunder og virksomheder møde hinanden

Frederiksberg er som by et brand i sig selv og derfor har Frederiksberg Erhverv taget initiativ til Frederiksberg Virksomhedsguide. En guide for dem som søger virksomheder på Frederiksberg og samtidig en markedsføringsplatform for virksomheder på Frederiksberg. Virksomhedsguiden er en platform, hvor kunder og virksomheder kan møde hinanden.
Med Frederiksberg Virksomhedsguide vil vi på den ene side gøre det nemt for borgere på Frederiksberg og i hovedstadsregionen at finde frem til de mange gode Frederiksberg Virksomheder og på den anden side synliggøre virksomhederne på Frederiksberg og samtidig skabe et stærkt fundament for det lokale erhvervs-fællesskab.

Med venlig hilsen
Christian Jensen
Formand